Facebook hozzászólás
427

Pulykasonkás-kecskesajtkrémes kifli

A legkülönbözőbb falatkákat kínálják a farsangi bulikban. Az a tapasztalat, hogy az utóbbi időben egyre többen figyelnek arra, hogy igényes finomságokkal kényeztessék a vendégeket. Így került előtérbe az igazán fonom pulykahús, ami páratlan ötlet ilyenkor! Ezt próbáld ki! Nem ismerek olyat, akinek ez nem sikerült volna! Rajta!

Pulykasonkás-kecskesajtos kifli, Kép: Gallicoop
Kép: Gallicoop

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tésztából egy nagy kört vágunk ki, és megkenjük a sajtkrémmel. Ráhelyezzük a sonkát, és 4 cikkre vágjuk a kört. Kívülről befelé haladva feltekerjük a csíkokat, és megkenjük felvert tojással. 180 fokos sütőben 12 perc alatt aranyabarnára sütjük.Tégy alá feltétlenül sütőpapírt! Készíts hozzá valamilyen paradicsomos mártogatóst! Jó étvágyat, jó bulizást!

Pulykamellsonkás-tojásos saláta


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!