Pulykasonkás-kecskesajtkrémes kifli
A legkülönbözőbb falatkákat kínálják a farsangi bulikban. Az a tapasztalat, hogy az utóbbi időben egyre többen figyelnek arra, hogy igényes finomságokkal kényeztessék a vendégeket. Így került előtérbe az igazán fonom pulykahús, ami páratlan ötlet ilyenkor! Ezt próbáld ki! Nem ismerek olyat, akinek ez nem sikerült volna! Rajta!
Hozzávalók:
- 1 db leveles tészta
- 1 ek kecskesajtkrém
- 1 doboz szeletelt körösi pulykamellsonka
- 1 tojás
Elkészítés:
A tésztából egy nagy kört vágunk ki, és megkenjük a sajtkrémmel. Ráhelyezzük a sonkát, és 4 cikkre vágjuk a kört. Kívülről befelé haladva feltekerjük a csíkokat, és megkenjük felvert tojással. 180 fokos sütőben 12 perc alatt aranyabarnára sütjük.Tégy alá feltétlenül sütőpapírt! Készíts hozzá valamilyen paradicsomos mártogatóst! Jó étvágyat, jó bulizást!
Hozzászólás zárolva.