Facebook hozzászólás

Finn farsanfi sárgaborsóleves

Ki ne szeretn ilyen hidegben egy jó kis tartalmas, lelket melengető levest. Nos, finn batátaim erre is tudják a megoldást! Azért nem ártana utána valami édes kelttészta, de ezt már igazán Rád bízom! 

Sárgaborsó, Kép: wikipedia
Sárgaborsó, Kép: wikipedia

Hozzávalók:

Elkészítés:

Egy estére áztasb be a borsót s vízbe. Másnap add hozzá a füstölt húst és a fokhagymát, és kezd lassú tűzön főzni.Ha felforrt, szedd le a habját, illetve vele együtt a feket borsószemeket. Főzd még egy órát, és add hozzá a nagyobb darabokra vágott friss húst. Fedő alatt főzd tovább. Ha már puha a hús, kivesszük, apróbb kockákra vágjuk, majd visszarakjuk. Hozzáadjuk a fűszerket, majd mustárral tálaljuk. Jó étvágyat!

Rékasi farsangi csörögefánkom
Nagyanyám világbajnok csörögefánkjának receptjét osztom most meg Veletek. Nekem még van derelyemetélőm, de megteszi egy jó éles kés is, ha nincs épp otthon az említett csúcskütyü. Egy jó gulyás, és hozzá a csöröge, tuti siker egy farsangi bulihoz!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

10+1 tipp a pénztárca- és környezetbarát autózáshoz – nemcsak szőkéknek

Nemrég egy német nő rossz üzemanyagot töltött a férje kocsijába. Amikor rájött, megpróbálta kiszivattyúzni a benzinkút nagy teljesítményű porszívójával. Egy darabig ment, de a…
1 / 139

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 144

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!