Facebook hozzászólás
725

Káposztás virslim a farsangi bulimra

Vékony csíkokra vágni a káposztát. Na, ez a legbonyolultabb ebben a receptben. A többi gyerekjáték, ráadásul gyors, laktató, és hozzátenném, hogy háziasszonykímélő bulivacsi. Így magában, vagy friss kenyérrel is remek! Mellesleg tudtad, hogy a káposzta egybként is szerelmes a virslibe? Jó bulizást!   

Virsli, Kép: wikimedia
Virsli, Kép: wikimedia

Hozzávalók négy bulizóhoz:

Elkészítés: 

Vágjuk vékony csíkokra a káposztát, majd olvasszuk zsírjára az apró kockára vágott szalonnát. Dobjujk rá a szalonnára a káposztát. Sózzuk, majd a köménnyel és a borsikafűvel ízesítsük, végül a fehérborral pároljuk puhára a káposztát. Amint elfőtte a levét, adjuk hozzá a felkarikázott virslit, és főzzük készre öt perc alatt. Megkóstolod, és rájössz, hogy Te vagy a legjobb szakács! Jöhetnek a vendégek!

Pulykavirsli-koszorú
Ez a recept még lávnynak is lenyűgöző. Az esti asztal éke lehet. Mindenki törhet belőle, a mártogatósok kellemes ízt adnak minden falatnak!… És ki ne szeretné a pizzát! Kínálj hozzá egy könnyű vörösbort vagy egy pohár hideg sört!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!