Karácsonyi gyümölcskenyér
Ezek az ünnepi készülődés utolsó percei! Remélem, lassan minden készen áll Nálatok! Most még mutatok egy olyan receptet, ami biztosan tetszeni fog, mert nagyon egyszerű, ötletes, és a mérlegre sem kell percenként ráállnod. A recept ugyanis Dudás Lili fitneszedző, életmód tanácsadó ajánlásával készült!
Hozzávalók:
- 6 adagoló kanál Csokis-Narancsos Muffin-por
- annyi víz, hogy összeálljon laza tésztává
- 10 dkg diákcsemege durvára vágva
- 10 dkg étcsoki durvára vágva
- 1 közepes alma felkockázva
- 1 tk mézeskalács fűszerkeverék (vagy egynegyed tk őrölt szegfűszeg, őrölt fahéj, őrölt gyömbér és őrölt szerecsendió)
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 180ºC-ra (vagy alsó felső sütésen 200ºC-ra), és egy kenyérformát kenj ki zsiradékkal, vagy bélelj ki sütőpapírral. Keverd össze a Scitec Protein Muffin alapot a vízzel, és a fűszerkeverékkel, majd forgasd bele a diákcsemegét, valamint a csokidarabokat. Kb. fél óráig süsd az előkészített formában, tűpróbával ellenőrizd. Akkor jó, ha már fényes a teteje, a szélei elkezdtek elválni az edény falától, de még kissé rugalmas a közepe. Rövid ideig hagyd hűlni a formában, majd borítsd ki és rácson hűtsd ki teljesen. Vidám ünnepet!
Hozzászólás zárolva.