Kolbászos-kukoricás csirkemell
Nna, ez tényleg villámgyors étel lett, időhiánnyal küszködőknek ideális, és még a diétádba is beilleszthető! Na, mit szóltok? Kell ma ennél jobb – kérdezi Pammer Lívia?
Hozzávalók:
- csirkemellfilé (nálam kettő egész csirkemellfiléből készült)
- egy szál gyulai kolbász (nem csípős)
- egy doboz kukoricakonzerv
- só
- frissen őrölt bors
- zsiradék
Elkészítés:
A kolbászt karikákra vágtam majd zsiradékon átpirítottam. A csirkemelleket felkockáztam, és a pirított kolbászkarikákra dobva készre pároltam-pirítottam. Sóztam, enyhén borsoztam. A kolbi kiolvadt ízeit szépen átveszi a csirkemell így nem kell agyonfűszerezni, majd hozzáadtam a kukoricát, és alaposan összevegyítettem. Ennyi, kész is. Finom és gyors vacsora lett. Azért azt elárulom, hogy az alján marad egy kis kolbászos zsiradék, nna én ebből locsolgattam azért a csirkemellre tálaláskor magamnak… Jó étvágyat!
Hozzászólás zárolva.