Facebook hozzászólás
660

Kolbászos ricottakrém tormával és friss kaporral

Steffel Csaba megint benézett a hűtőbe, és bátran nekiállt – idézőjelben – a takarításnak. Így jött létre ez a remek szendvicskéme is, ami létének elején egy kis apró falatkaként kezdte…

Kolbászos ricotta, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Hozzávalók:

Elkészítés:

(Figyelem!!! Ez most egy kicsit bonyolultabb recept, tessék odafigyelni, mert csak egyszer írom le!!! – ígéri Steffel Csaba!)

A kolbászt apró kockákra daraboljuk, a kaprot felaprítjuk, majd a ricottával és a tormával alaposan összekeverjük, (ha szükségét látjuk, sózhatjuk, én nem tettem) aztán 1 éjszakán át hűtőben érleljük, hogy az ízek jól eggyé váljanak.

Rozsos pirítósra kenve pompás kis reggeli lehet, vagy vacsi… uzsi… tizórai… éhség falat… vendégváró… csak úgy… meg ilyesmi… Jó étvágyat!

Tőkehalas paradicsomos fussili csemegekukoricával
Őrülten jó egy recept, ami most következik Steffel Csaba konyhájából. Miért is ne lenne jó? Van benne hal, kukorica, tészta is. Ráadásul a hűtőben bármikor ott a hal, a konyhaszekrényben csücsül a tészta, amit csak ki kell főzni! Pillanat alatt mesés étel kerekedik belőle! Ugorj neki!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!