Facebook hozzászólás

Kolbászos ricottakrém tormával és friss kaporral

Steffel Csaba megint benézett a hűtőbe, és bátran nekiállt – idézőjelben – a takarításnak. Így jött létre ez a remek szendvicskéme is, ami létének elején egy kis apró falatkaként kezdte…

Kolbászos ricotta, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Hozzávalók:

Elkészítés:

(Figyelem!!! Ez most egy kicsit bonyolultabb recept, tessék odafigyelni, mert csak egyszer írom le!!! – ígéri Steffel Csaba!)

A kolbászt apró kockákra daraboljuk, a kaprot felaprítjuk, majd a ricottával és a tormával alaposan összekeverjük, (ha szükségét látjuk, sózhatjuk, én nem tettem) aztán 1 éjszakán át hűtőben érleljük, hogy az ízek jól eggyé váljanak.

Rozsos pirítósra kenve pompás kis reggeli lehet, vagy vacsi… uzsi… tizórai… éhség falat… vendégváró… csak úgy… meg ilyesmi… Jó étvágyat!

Tőkehalas paradicsomos fussili csemegekukoricával
Őrülten jó egy recept, ami most következik Steffel Csaba konyhájából. Miért is ne lenne jó? Van benne hal, kukorica, tészta is. Ráadásul a hűtőben bármikor ott a hal, a konyhaszekrényben csücsül a tészta, amit csak ki kell főzni! Pillanat alatt mesés étel kerekedik belőle! Ugorj neki!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

A százéves fodrász története

A 102 éves Shitsui Hakoishi nyolcvanöt éve dolgozik fodrászként, és egyelőre nem tervezi, hogy nyugdíjba menne. A japán Idősek napja ünnepe alkalmából a kameráknak mesélte el élettörténetét.
1 / 211

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!