Facebook hozzászólás
1 254

Kovászolt zöldbab ínyenceknek – pici csavarral

Ezt a receptet a férjem gyermekkorának egykori helyszínén, a Gesztenyéskert mellett találtam! Na persze nem a földön, hanem a Larus Étterem teraszán! Még van néhány meleg nap a kovászoláshoz, így feltétlenül próbáld ki, és add a kedvenc sültedhez!

Az otthon érzete köszöntött rám a minap a kedves találkozások, a finom ízek és illatok helyszíne, a Larus Étterem mellett sétálva. A teraszon ugyanis észre vettem ezt a két remek üveget, és már fényképeztem is! Rögtön megkerestem a Várvizi Pétert, a shefet, aki mosolyogva csak annyi mondott, nincs benne semmi boszorkányság! Valamilyen pici csavar azért van, és ezt most eláruljuk!

Kép: László Márta

Elkészítés:

Nagyim kovászos uborkájának receptjét megtalálod az Életforma oldalain! Ugyanezt kell tenned a zöldbabbal is. Jó, nem kell megkóstolnod mindkét végét, amikor pucolod a zöldbabot, de ugyanúgy kell eljárnod, mint az ubival! Várvizi Péter mesterszakács azt ajánlja, hogy feltétlenül tegyél bele egész borsot, picit több fokhagymát, és lehetőleg friss babérlevelet. Ha ezt nem sikerül beszerezned, a szárított változatból tegyél bele pár levelet alúra!

Kínáld sült húsokhoz! Nem fogsz csalódni!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!