Facebook hozzászólás
724

Mac and Cheese a BBQ-s Kiss-testvérektől

Itt a grillszezon, mi több, a BBQ-s szezon. Ez a recept mindkettőhöz jó, de azért mégis inkább hosszan és lassan sült csirkéhez, oldalashoz vagy marhaszegyhez illik. Ajánlottam már a különleges burgonyasalátát vagy a babragut, de most itt az ízvilágában mindent elsöprő Mac and Cheese!

Mac and Cheese, Kép: Budapest Barbecue Company
Kép: Budapest Barbecue Company

Hozzávalók 10 éhes szájhoz:

Sajtmártáshoz:

Tudod mi a Merrychef?
Egy mikrohullámmal kombinált légkeveréses sütő.

Elkészítés:

A makarónit vagy a szarvacska tésztát megfőzzük, majd tejszínből, cheddar szószból, só, bors és vöröshagyma hozzáadásával sajtmártás főzünk. A kettőt összekeverjük, tányérba adagoljuk és reszelt sajttal megszórjuk. Merrychefben vagy sütőben 4 percig 250 fokon sütjük, és tálaljuk. Önállóan is kiváló étel, de a különböző BBQ-fogásokhoz köretnek is szenzációs, állítják a Budapes Barbecue Campany tulajdonosai, a Kiss-testvérek.

Tex-Mex leves
Egy igazi BBQ-parti bizony egy majd egynapos program az Egyesült Államok déli részein, ahol ez nemcsak divat, de közösségteremtő program is. A grillezéssel szemben a húsnak több füsttel, lassan kell sülnie, és ez bizony időigényes feladat. Hogy addig se haljunk éhen, és ne is a sör győzzön, nem árt egy jó kis leves! Íme, a híres Kiss-testvérek pompás ajánlata! hajtsunk rá, itt a szezon!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!