Facebook hozzászólás
633

Mozzarellás paradicsomsaláta

Legelőször egy ebédnél előételként találkoztam vele, de annyira ízlett, hogy rögtön jól is laktam vele. Vendéglátásra is jól bevált, mert rendkívül dekoratív a hidegtálak mellé!    

Paradicsomos mozzarellasaláta, Kép: László Márta
Paradicsomos mozzarellasaláta, Kép: László Márta

Hozzávalók:

paradicsom

mozzarella

néhány levél bazsalikom vagy rukkola

lilahagyma

extraszűz olívaolaj

frissen őrölt színes bors

Ekészítés:

Karikázd fel a paradicsomot, szeleteld fel a sajtot ugyanolyan vastagra, és felváltva rakd ki szépen egy tálra. Szórd körbe a kockára vágott hagymával, öntsd le kevéske olívaolajjal, díszítsd néhány levél bazsalikommal vagy rukkolával. A zöldet fel is apríthatod, és azzal megszórhatod a tetejét. Végül tekerj rá egy kis színes borsot. Jó étvágyat!

Fácánsaláta
Ez a recept hat éhes szájhoz elegendő. Különösen az ínyenceknek, és az őszi ízek kedvelőinek ajánlom! Színes falevelek, doromboló kályhák, egy kis kényeztetés… Nekem ezt jelenti ez a saláta!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!