Mozzarellás paradicsomsaláta
Legelőször egy ebédnél előételként találkoztam vele, de annyira ízlett, hogy rögtön jól is laktam vele. Vendéglátásra is jól bevált, mert rendkívül dekoratív a hidegtálak mellé!
Hozzávalók:
paradicsom
mozzarella
néhány levél bazsalikom vagy rukkola
lilahagyma
extraszűz olívaolaj
frissen őrölt színes bors
Ekészítés:
Karikázd fel a paradicsomot, szeleteld fel a sajtot ugyanolyan vastagra, és felváltva rakd ki szépen egy tálra. Szórd körbe a kockára vágott hagymával, öntsd le kevéske olívaolajjal, díszítsd néhány levél bazsalikommal vagy rukkolával. A zöldet fel is apríthatod, és azzal megszórhatod a tetejét. Végül tekerj rá egy kis színes borsot. Jó étvágyat!
Hozzászólás zárolva.