Facebook hozzászólás
535

Nem Panni! Pacsni!

Veled is előfordul, hogy hazamész, de már minden tagod iszonyú fáradt? Laktató, gyors, gondolkodás nélküli vacsorára vágysz? Nos ezen a recepten nincs mit gondolkodni! Nem kíván extra agymunkát, tutira laktató, és háromnegyed óra alatt kész! A többi a mosogatógép dolga! Ja, ha valakit érdekel, ki az a Panni? A húgom! Jó étvágyat!  

Szerecsendió virág, Kép: wikipedia
Szerecsendió és virága, Kép: wikipedia

Hozzávalók:

Elkészítés:

Öntsd a vizet a burgonyapehelyre, majd a tejet és a 2 ek oloajat is. Jól verd fel a tojást hagyományos módon, majd add hozzá a fűszereket. Hagyd állni úgy negyedórát. Most keverd össze újra. Beolajozott evőkanállal merj a masszából, és dobd bele a forró olajba. Ha az alja már szép piros, óvatosan fordítsd meg, hogy a másik oldal is megsüljön. Tejfellel kínáld! Jó étvágyat!

Mezőföldi fácán leves fás galuskával
Ezt a pompás levest Sebők István vezető konyhafőnöktől tanultam Bikácson. A Zichi Park Hotel étlapját úgy alakította át, hogy azt a helyi alapanyagokból a helyi receptekkel, ízvilággal tárja a vendégek elé. Ettől a levestől el voltam ragadtatva. A receptet elkértem, és most megosztom veletek! Ahogy mondani szokták, ettől még a halott is felkel!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!