Facebook hozzászólás
1 074

Olívakrémmel töltött pulykamellrolád

Nem árt a mediterrán konyha trükkjeit is bevetni, ha fogyókúrázni szeretnénk. A pulyka pedig kifejezetten alkalmas a karcsúsító menü összeállítására. A kettő házassága biztos sikert jelent, főként, ha a napi menetrendbe beépíted a sétát, a kerékpározást, az úszást, egyszóval kezdjünk aktívabban mozogni! 

Olívakrémmel töltött pulykamellroládunk, Kép: gallicoop
Kép: gallicoop

Hozzávalók:

A salátához:

Elkészítés:

Az olajbogyót robotgépbe tesszük és pépesítjük annyi olívaolajjal, hogy kenhető pasztát kapjunk. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megkenjük az olajbogyópasztával és feltekerjük. Hústűvel vagy fogpiszkálóval rögzítjük a tekercseket. Serpenyőben, kevés olívaolajon minden oldalon megsütjük, kb. 15 perc alatt. Közben összeállítjuk a salátát: a zöldségeket feldaraboljuk, az olajat az ecettel simára keverjük, sózzuk, borsozzuk, és összeforgatjuk. A hústekercseket salátával és kenyérrel tálaljuk.

Konfitált lazac édesköménnyel és aiolival
Imádom a lazac minden formáját, hát még ha svéd mesterszakácsok kezei közül kerül ki. Ehhez a remek fogáshoz picit sokféle hozzávaló kell, de esküszöm, megéri! Még vendégváráshoz is remek ötlet!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!