Facebook hozzászólás
788

Részeges kapros-tonhalas farfalle

Amikor megemlítettem, hogy tonhalas tésztát kívánok, szinte egyből jött a kérdés, – és hol veszel most tonhalat? Honnan, honnan…, ott a konzerv – mondja Steffel Csaba. Az a lényeg, hogy ne aprított és ne olajos legyen! Légy ügyes, ne főzd szét, csak melegítsd jól össze. Ennyi a trükk.  

Kapros-tonhalas tészta, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük, közben a vöröshagymát és a sárgarépát, apró kockákra vágjuk, majd együtt, olívaolajon, kb.5 percig pirítjuk. Ezután megsózzuk, zúzott fokhagymát és mustárt adjunk hozzá, azután a borral felöntve, újabb 5 percig főzzük. A tonhal konzerveket levével együtt, az alapba borítjuk, hozzákeverjük a tejszínt, a prított kaporral ízesítve pillanatok alatt összeforraljuk. A kifőtt tésztát beleforgatva, frissen, forrón tálaljuk. Jó étvágyat!

Tőkehalas paradicsomos fussili csemegekukoricával
Őrülten jó egy recept, ami most következik Steffel Csaba konyhájából. Miért is ne lenne jó? Van benne hal, kukorica, tészta is. Ráadásul a hűtőben bármikor ott a hal, a konyhaszekrényben csücsül a tészta, amit csak ki kell főzni! Pillanat alatt mesés étel kerekedik belőle! Ugorj neki!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!