Facebook hozzászólás

Sangria

Tudom, lehet kapni készen a boltban is. De miért fanyalodnánk erre a megoldásra, mikor csekély erőfeszítéssel saját sangriát is keverhetünk magunknak, ráadásul nem egyenízűt, hanem olyat, amit tényleg szeretünk?

Sangria, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

Hozzávalók:
2 db citrom
2 db lime
2 db narancs
0,5 kg eper
30 dkg porcukor
6 dl fehér rum
1,5 l száraz vörösbor
0,5 liter narancslé

Elkészítés:
A gyümölcsöket alaposan megmossuk, felkarikázzuk, megszórjuk a porcukorral, meglocsoljuk a rummal, és egy órára hűtőbe tesszük. Ha jól lehűlt, ráöntjük a vörösbort és a narancslevet. Tetszés szerint variálhatjuk más gyümölcsökkel is.

Fenyőrügy szörp
Csodás borostyánszínű szörpöt kapunk a fenyőrügyekből, ami nyári hőségben szénsavas, hideg ásványvízzel, citromkarikákkal fogyasztva remek hűsítő ital.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 154

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!