Sörtésztában sült gomba
Káprázott a szemem a barcelonai piacon, amikor azt a rengeteg féle gombát megláttam! Mint a helyiek elmondták, ezek mind kivétel nélkül a környéken teremnek! Ehhez képest nálunk nem annyira fényes a kínálat, de hozzuk ki abból is, amit lehet! És persze nem kell azonnal rántani! A hétvégi ebédhez ez is pompás lesz! Garancia rá, hogy anyukám receptje!
Hozzávalók:
Elkészítés:
A gombákat megpucoljuk, forró, ecetes vízben kb. 5 percig főzzük. Összekeverjük a lisztet, a tojást és a sört, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk. A lecsöpögtetett gombákat jó alaposan „megfürdetjük” a sörös masszában, majd forró olajban pirosra sütjük. Anyu mindig rizzsel és tartárral tálalta. Én sem teszem másként! Jó étvágyat!
Hozzászólás zárolva.