Facebook hozzászólás

Tőkehalas paradicsomos fussili csemegekukoricával

Őrülten jó egy recept, ami most következik Steffel Csaba konyhájából. Miért is ne lenne jó? Van benne hal, kukorica, tészta is. Ráadásul a hűtőben bármikor ott a hal, a konyhaszekrényben csücsül a tészta, amit csak ki kell főzni! Pillanat alatt mesés étel kerekedik belőle! Ugorj neki!

Tőkahalas fusilli, Kép: Steffel Csaba
Tőkahalas fusilli, Kép: Steffel Csaba

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük. A halfiléket az ujjainkkal eltépkedjük, „szétmorzsoljuk”, !!! ezt azért is az ujjainkkal végezzük, hogy garantáltan szálkamentes legyen !!!, de utána még késsel is megcsapkodhatjuk.

A paradicsomot apró kockákra vágjuk, megsózzuk, és egy serpenyőben olívaolajon elkezdjük párolni, pár perc után meglocsoljuk balzsamecettel, hozzáadjuk a halat, kakukkfűvel és borssal ízesítve kb. 10 percig lassan pároljuk, főzzük. Aztán beleborítjuk a kukoricát, és a kifőtt tésztát, alaposan összeforgatjuk, majd forrón tálaljuk.

Tálaláskor megszórhatjuk sajttal, bár én ezt most kihagytam.

Óvatosan mondom, mielőtt le Jamie-ztek, egy ici-pici, nem sok, ippeg csak alig, az íze miatt, jól áll néki a chili is Jó étvágyat!

Kelbimbóleves kolbászosan
Dolgom is volt, meg nem is. Lustaságból is, meg nem is. Szóba is került, meg nem is. Lehetne Frankfurti is, meg nem is. Az alap ugyanaz, meg nem is. Így foglalta össze a recept történetét Steffel Csaba! Ebben receptben sem fogsz csalódni!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Egy napig biztosan szenvedünk!

Kedden egy napra nagyon elromlik az idő, ez pedig a kora nyárias húsvéti ünnep után még inkább kellemetlennek tűnik…

3 profi tipp a tavaszi életmódváltáshoz

Gyakran nemcsak a természet éled újjá a tavasz beköszöntével, hanem mi magunk is új erőre kapunk. A kellemes idő,…
1 / 1 478

Receptek

HÍREK

1 / 1 130

Tészták

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!