Töltött uborka, a kerti partik kedvence
Ez a kis, egyszerű előétel mindig nagy sikert arart. Nem kell hozzá főzőtudomány, csak egy kis kézügyesség. Van, aki szívesen harap hozzá egy karika kiflit is. Pont kihúzhatod veled addig, amíg meg nem sülnek a grill-ested főszereplői.
Hozzávalók:
kígyóuborka
petrezselyem
Elkészítés:
Tisztítsd meg az uborkát, és egy késsel vagy egy krumplipuculóval hosszában csíkozd meg a héját. Vágd úgy 8-10 centis darabokra, mad egy-egy hengerkét középen kicsit ferdén keresztbe. Az egyenes végével tedd tálcára, mindegyikre rakj egy teáskanáljnyi kőrözöttet – lehetőleg habzsákból -, díszítsd egy levéke petrezselyemmel. Ennyi az egész! Meglátod, komoly sikert aratsz!
Hozzászólás zárolva.