Facebook hozzászólás
1 376

Unicumos, szilvás, fűszeres forralt bor

A legjobb karácsonyi készülődések egyike, hogy kezünkbe veszünk egy csésze forralt bort, és jót sétálgatunk valamelyik vásár standjai között. Szeretteinknek válogatunk apróságokat, fülbemászó dalokat hallgatunk, és nemcsak lelkünket, testünket is engedjük felmelegedni. A most  következő koktélt Budapesten, a Bazilika előtt álló fantasztikus forgatagban kóstolhatod meg. Biztosan nem bánod meg! 

Hozzávalók:

Fekete bögrében narancsgirlanddal díszített forralt bor, Kép: Advent a Bazilikánál
Kép: Advent a Bazilikánál, sajtóanyag
  • 2 dl beízesített forralt bor
  • 3 vagy 4 cl Unicum Szilva
  • 1 szelet narancs
  • fahéjpor
Elkészítés:

Amennyiben otthon készítjük a forralt bort, akkor gazdagon fűszerezzük! Fontos hogy kb. 2 cl cukorszirup, vagy 1-2 kanál cukor is menjen az italba, mert így lesz gazdag, kerek az íze. Vékony szeletre vágott naranccsal dekorálhatjuk, fontos, hogy az aromákban gazdag héja is belekerüljön. Bátran tehetünk hozzá még szegfűszeget is!

Kóstolj bele, és ha ízlett, nyomtasd ki a receptet, tedd el, és dobd fel vele például a céges bulit! Senki sem fog csalódni!

Ha a Bazilika előtti vásárról részleteket is szeretnél tudni,itt megtalálod!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!