Whiskyben pácolt csirkemell steak édesburgonya pürével
Egyre laposabban kel a nap, közeleg a tél, de azért még nyugodtan készítsünk egy jó kis őszi grillpartit. Szombati Zsolt, a The Famous Grouse magyarországi nagykövetének tippje ez a recept. Semmjiképp ne hagyd ki!
Elkészítés:
Keverjünk össze néhány cl whiskyt egy lime levével, reszeljük le egy narancs héját, és adjunk hozzá egy csipet rozmaringot, sót, és barnacukrot. Az így készült pácban megforgatott csirkemell filéket rostlapon süssük meg, köretként tálaljunk édesburgonya pürét. A fogást különlegesebbé tehetjük rozmaringos olívaolajjal meglocsolt és fekete Hawaii sóval megszórt édesburgonya chipsszel. Na, ezzel biztosan meghódítod a párod szívét! Sok szerencsét és jó étvágyat!
Hozzászólás zárolva.