Facebook hozzászólás
323

A friss fűszernövények csodát tesznek!

A levesek és egytálételek alfája és omegája a fűszerezés. Ezeknek a fogásoknak az elkészítéséhez a legalapvetőbb adalékanyagok a friss konyhai füvek és a szárított fűszerek.

Majoránna

Akárcsak a rozmaringot, a majoránnát is levesekben és egytálételekben, elsősorban a zsíros húsokkal együtt használják. A kacsa, a liba, a sertéshús vagy az angolna igazi fűszere a majoránna.

Tárkony

A tárkony nélkülözhetetlen fűszere a hallal készített egytálételeknek, itt érvényesül a legjobban teljes zamata.

Zsálya

A zsályát az olasz konyha kedveltette meg. A zsályával valamennyi finomabb húsfajta ízesíthető, így a borjúhús vagy a szárnyasok, de a bárányhússal készült egytálételeknek is kedvelt fűszere.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!