>
Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Eldorádó!!! Frontmentes hétvége jön!

Végre azt mondhatjuk, hogy nem érkezik front a hétvégén! Sőt, napos lesz az idő! Gyerünk kirándulni, sétálni, kikapcsolódni, és „szívd fel begyem” a sok D-vitamint! Az se baj, ha kicsit kertészkedsz, összeszeded a ház előtt a leveleket, ellenőrzöd a csatornákat,… meg ami a ház körül adódik… Szép hétvégét!!!

Pénteken egy kettősfront visszahullámzásából még várható némi csapadék elsősorban északkeleten, majd eláll az eső és ez egészen a jövő hét elejéig kitart. Ez azt jelenti, hogy a hétvégén száraz és többnyire napos időben lesz részünk! A kissé felhős éjszakákon erősebben lehűl a levegő, a következő napokon a minimum-hőmérséklet értékei egyre inkább visszaesnek.

− Talaj menti fagy több helyen valószínű, és lesz, ahol 2 méteres magasságban is 0 fok alá hűl a levegő. Az éjszakai lehűléssel együtt a nappali felmelegedés is mérséklődik, nagy lesz a megfázásveszély, és az ízületesek problémái is felerősödhetnek – magyarázza a meteogyógyász.

November kutyákkal, Kép: geograph
November kutyákkal, Kép: geograph

− Ilyen és ehhez hasonló helyzetben az időjárás-érzékenyek közül a reggeli időszakban nagyon sokan tapasztalnak kopásos eredetű ízületi bántalmakat, és egyre gyakoribb lesz az, hogy ezek a panaszok napközben is fennállhatnak. Vannak, akik erős fejfájással, görcsös panaszokkal és ingadozó vérnyomással küzdenek, nekik azt ajánlom, hogy minél több folyadékot fogyasszanak és térjenek át kímélő étrendre. Azoknak, akik ebben a frontmentes időjárási helyzetben is intenzív panaszokat tapasztalnak, mindenképpen érdemes bejelentkezniük egy meteogyógyászati kivizsgálásra, mert ők nagy eséllyel erősen időjárás-érzékenyek – mondja Pintér Ferenc, a Meteo Klinika izgatója.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Süss fel nap, fényes nap, …

Elkezdődött a december, és ezzel együtt ránk tört a tél is! A markáns front mögött sarkvidéki levegő zúdult be a…

Együnk kevesebb csomagolást!

Élelmiszerekkel kapcsolatba kerülő anyagokból majd fél kilogrammot eszünk – és most nem a…
1 / 1 508

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

HÍREK

1 / 1 161

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!