Facebook hozzászólás

Férfi frizura divat

A férfiak emencipációjának ékes bizonyítéka, hogy az erősebbik nem képviselői is – szerencsére – egyre jobban odafigyelnek hajuk állapotára, mind tisztaság, mind frizura szempontjából. Sőt, igyekeznek követni a divatot!
Franck Provost, neves francia férfi hajszobrász nemrég mutatta be az uraknak ajánlott fazonokat, s alkotta meg az idei tavasz-nyár trendjeit.

A férfi frizura legfőbb vonzerejét Franck Provost így fogalmazta meg: Bonyolultság és tiszta vonalak, szín és vágás mind azt szolgálják, hogy tökéletes harmóniát alkotva keretezzék az arcot, erősítsék a tekintetből áradó személyiséget.

Szerinte a férfiak az idei szezonban visszatérnek majd a hosszabb fazonokhoz. A haj hossza, a fejtetőről indulva egészen a fülig ér, kicsit betakarva azt. A vágások nem élések és hegyesek. Visszatér a természetes szárítás, minimális, lágy zselét használva. Akik ragaszkodnak a rövid fazonokhoz, vagy arcformájukhoz, egyéniségükhöz az illik jobban, azoknak is javasol néhány újítást Franck Provost.

Íme néhány divatos fazon az idei tavaszra, nyárra:

Gabriel: A vágásnál kívül hosszabb tincseket hagyva kell megritkítani a haj tömegét, lehetővé téve így különböző fazonú beszárításokat. A szárításkor wax-ot ajánl a fazon rögzítéséhez.




 






Bronze: Franck Provost férfi ideálja sokarcú. A barna bőrű, délies típusú uraknak olyan fazont ajánl, mely mindenféle szituációban vonzó külsőt biztosít, s könnyen kezelhető viselet. A végleges frizura kialakításához kevés wax-ot kell használni.










Stephen: Lenyűgöző tekintet! Kétségtelen charme-ja van! Rövid, aprólékosan kidolgozott, markáns, szinte szálanként vágott fazon. Különösen hullámos, illetve göndör hajuknak ajánlott, zselézés nélkül.













Lovas Katalin

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

Receptek

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!