>
Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Futószalagon jönnek a frontok!

Szinte egyetlen napunk sincs pihenni! Az elmúlt időszakban, és még ennek a hétnek az első felében is egymást érik a különböző frontok. Volt részünk meleg-, hideg- és kettősfrontban, most pedig tovább folytatódik a rendkívül változékony időjárás. Csak úgy kapkodjuk a fejünket!

− Az átmeneti napsütést követően ismét beborul az ég, és délies széllel több hullámban csapadék is érkezik. Ugyan nem lesz kifejezetten hideg, ám a kellemetlen időben a hőérzet is több fokkal a mért értékek alatt alakul − tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

November az alsópetényi Prónay-kastély kertjében, Kép: László Márta
Kép: László Márta

A hétvégi kettősfront után kedden egy melegfront, szerdán pedig ismét egy kettősfront fogja alakítani a humánmeteorológiai helyzetet. A panaszok tehát rendkívül változatosak és összetettek lehetnek, ami a legtöbb embert érintheti! A keringési panaszok, a fejfájás, a migrén mellett most a figyelemzavarok és az ok nélküli fáradtság lehet a leggyakoribb, a lehangoltság és a tompaság miatt pedig csökken a teljesítőképesség, és a balesetveszély is rendkívüli módon fokozódik.

− Ezeket a kellemetlen tüneteket mind többen és többen tapasztalják magukon, és keresnek fel minket annak reményében, hogy javulhat az állapotuk. Az érintettek számára jó híreink vannak, mert az említett tünetek ma már a legtöbb esetben eredményesen kezelhetők egy meteogyógyászati kivizsgálást követően – magyarázza a meteogyógyász.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Mit tanulhatunk a hétnyelvű apácáktól?

Segíthet a demencia megelőzésében, ha valaki jó nyelvi képességekkel rendelkezik. A waterlooi egyetem egy frissen…

Cukorbetegen karácsonykor – mire figyeljünk?

Karácsonykor egymást érik a rokonlátogatások, ahol általában ínycsiklandó ételektől roskadozó asztalokkal találjuk…
1 / 1 509

OTTHON

Hűtött kedélyek az ingatlanpiacon

Csökkenő kereslet és csökkenő tranzakciószámok hűtötték a kedélyeket a novemberi lakóingatlanpiacon. A két erősebb…

Lassuló piac, gyorsuló alku

Ahogy lassan, de biztosan csökken az áremelkedés, úgy egyre erősebb az alkudozás. Ez annak is köszönhető, hogy…
1 / 351

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!