Facebook hozzászólás

“Porszívó helyett egy vesét vettem magamnak”

Amikor Jamie Howard hat hónappal ezelőtt először kopogtatott Paul Sucher ajtaján, csak egy új porszívót akart eladni neki. A vége azonban az lett, hogy az utazó ügynök az egyik veséjét adományozta a férfinak.

Mr. Sucher egy szerencsés véletlen során találkozott a Kirby Co. ügynökével, akinek veséjét végül augusztusban megkapta. Mr. Sucher még lábadozik, de egyre jobban érzi magát, és az orvosok szerint teljesen fel fog épülni. A 35 éves Suchert magas vérnyomása miatt három éve súlyos veseelégtelenséggel kezelték, és emiatt állandó dialízis-kezelésekre kellett járnia. Első találkozásuk során kiderült, hogy Mr. Suchernek az állandó kezelésekből adódó költségek miatt nincs pénze új porszívóra. Mr. Howard azt is megtudta, hogy a férfinak ugyanaz a vércsoportja-0 pozitív-mint neki.

“Hazamentem, beszéltem a szüleimmel és a feleségemmel” – emlékszik vissza Howard – “Nem lehetett véletlen, hogy találkoztunk, egyszerűen meg kellett tennem.” Mr. Howard, aki szintén 35 éves, az összes teszten alkalmasnak bizonyult a szervadományozásra. A műtétet a Coloradoi Egyetemi Kórházban végezték. Két hónappal a műtét után Sucher saját bevallása szerint úgy érzi, mintha sosem lett volna beteg: “Igazi csoda, ami velem, velünk történt” – nyilatkozta a hálás férfi.

Forrás: www.medipress.hu

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!