Isteni és gyors Mustáros-baconos karaj
Hozzávalók: 8 szelet kicsontozott karaj, mustár, 3 fej vöröshagyma, 10 dkg húsos bacon, 2 dl tejföl, só, bors. Isteni mustáros, baconos tepsis hús, amelyet rövid idő alatt elkészíthetünk, és a családunknak garantáltan ízleni fog! Próbálja ki!
A kicsontozott és kiklopfolt bordaszeleteket sózom, borsozom, majd mindkét oldalát megkenem mustárral. Egy óráig érlelem hűvös helyen vagy hűtőben. A tepsit kikenem olajjal, majd belehelyezem a mustáros hússzeleteket.
Rárakom a sóval-borssal fűszerezett, felkarikázott vöröshagymát, a baconcsíkokat, és tejföllel lesimítom, amit szintén megszórom fűszerrel.
Fóliával letakart tepsiben körülbelül ötven percig sütöm. Nagyon egyszerű étel, és a családunk meg örül, hiszen annyira finom! A legjobban passzoló köret hozzá a rizs.
Jó Étvágyat!
Hozzászólás zárolva.