Facebook hozzászólás
236

Nyakadon a sok kalács?

Ha nem tudunk mit kezdeni a megmaradt húsvéti kaláccsal, egy kis praktikával újjávarázsolva tehetjük az asztalra néhány nappal később. Könnyű és finom!

Hozzávalók:

1 szikkadt fonott kalács

4-5 db alma

barna cukor (ízlés szerint)

fahéj

margarin

Hámozzuk meg az almákat, és reszeljük le (vagy vágjuk vékony szeletekre). Vajazzunk ki egy tűzálló edényt, és morzsoljuk bele a kalács felét. Tegyük rá az alma felét, szórjuk meg ízlés szerint barna cukorral és fahéjjal. Erre rétegezzünk újra kalácsmorzsát és almát. Szórjuk meg a tetejét a megmaradt kaláccsal, végül tegyünk rá apró vajdarabkákat és hintsük meg barna cukorral. Forró sütőben sütjük, míg az alma megpuhul, és a teteje megpirul.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Minden, amit tudni érdemes a szemfenékvizsgálatról

A tévhitekkel ellentétben a szemészeti vizsgálat nem egyenlő az optikákban végzett éles látás vizsgálattal.…

Esküvői ajándék – Hogyan válasszuk ki a megfelelő nászajándékot?

Az esküvői ajándék kiválasztása komoly feladat lehet. Szeretné az ifjú párt valamivel megajándékozni, ami örömet…
1 / 3 461

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!