Facebook hozzászólás
620

Fokhagymás, joghurtos csirkecomb

Elkészítem az öntetet a felsorolt hozzávalókból. A combokat egy kevés olajon átsütöm egy picit, majd a gázt takarékra véve, nyakon zúdítom az öntettel a csirkecombokat. Egyszerű, nem?

Hozzávalók:

4 csirkecomb (vagy 2 nagyobb csirkemell filé)

2 kis pohár joghurt

0,5 citrom leve

4-5 gerezd fokhagyma (ízlés szerint)

1-2 ek olaj az öntethez

2 ek olaj a sütéshez

Elkészítem az öntetet a felsorolt hozzávalókból. A combokat egy kevés olajon átsütöm egy picit, majd a gázt takarékra véve, nyakon zúdítom az öntettel a csirkecombokat. Fedő alatt puhára párolom az egészet.

Párolt rizzsel tálalom.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!