Zöldborsós, spárgás és gombás vitaminbomba
Itt van a grillezés ideje. Én ezt a csodálatos és gazdag köretet, salátát gyakran szoktam készíteni. A grillezett húshoz tálalom, de főfogásként is szeretjük. Mindig nagy sikere van!
Hozzávalók
50 dkg zöldborsó, 15 dkg spárga, 12 dkg csiperkegomba, 1dkg margarin, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 evőkanál cukor, metélőhagyma, só, 5%-os ételecet, vöröshagyma, őrölt fehér bors, morzsolt kakukkfű
Elkészítése
A spárgát megtisztítjuk, majd ecetes, cukros vízben megfőzzük. A zöldborsót kevés vízben megfőzzük, a cikkekre vágott gombát a felhevített margarinban megpároljuk.
Őrölt borssal és kakukkfűvel fűszerezzük, majd minden hozzávalót tálba rakjuk, és összekeverjük. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel és metélőhagymával, majd roston sült húsokhoz vagy sült szárnyasokhoz kínáljuk.
Remélem, ízlik!
Forrás: Lenke olvasónk
Hozzászólás zárolva.