Facebook hozzászólás
145

Parajos újburgonya kecskesajttal grillezve

Hozzávalók: 1 kiló újburgonya, fél kiló friss paraj, 3 tojás, 2 deci tejszín, 30 deka friss krémes kecskesajt, 2 deci olívaolaj, 2 deka vaj, őrölt fehérbors, só ízlés szerint. 

 

Elkészítése:

Az újkrumplit megsikáljuk, vagy megkargatjuk és megfőzzük, majd vastagon felkarikázzuk. Összekeverjük a tejszínnel, a tojás sárgájával és a tojás fehérjének keményre vert habjával, sózzuk, borsozzuk. A megtisztított parajleveleket az olívaolajon megfuttatjuk. Egy kivajazott hőálló tál aljára tesszük a krumpli felét, ráhalmozzuk a fonnyasztott parajleveleket, majd befedjük a burgonya másik felével, a tetejére pedig rámorzsoljuk a krémes kecskesajtot. 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Grillezett paradicsomszeletekkel is kínálhatjuk.

Jó Étvágyat Kívánok: Eta

Nézd meg a többi beérkezett receptet és szavazz!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!