Facebook hozzászólás
292

Lapcsánka- kapros tökpuffancs

Lapcsánka – kapros tökpuffancs készítéséhez a következők szükségesek: 60 dkg tök, 10 dkg reszelt sajt, 1 dl tejföl, 1 dkg élesztő, 2 tojás, kapor, liszt, só.

Elkészítése:

A reszelt tököt besózzuk, enyhén kinyomkodjuk. Elkeverjük a felvert tojással, a reszelt sajttal, a szétmorzsolt élesztővel, és megsózzuk. Annyi lisztet adunk hozzá, hogy galuskatésztát kapjunk. Legalább fél órát pihentetjük, majd forró olajba szaggatva kisütjük. Kaporral megszórjuk.

Párolt rizzsel vagy bármilyen mártással kínáljuk.

Üdvözli Önöket Emese

Nézd meg a többi beérkezett receptet és szavazz!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!