Őrületesen egyszerű: mascarponés áfonyamousse
Az áfonya fantasztikus, egyedi zamatú gyümölcs, bármi, amit készítünk belőle, igazi különlegesség. Ez a desszert is az, emellett igazán egyszerű és gyors. Garantált gasztronómiai siker.
Hozzávalók
● 40 deka áfonya
● 10 deka vaníliapuding
● 30 deka cukor
● 2 deci vörösbor
● 50 deka mascarpone
● 30 deka tejszínhab
Elkészítése
Az áfonyát a cukorral és a vörösborral feltesszük főni. Mikor már lekvársűrűségű, hozzákeverjük a pudingport. Kihűtjük, majd hozzáadjuk a mascarpone sajtot. Tejszínhabbal lazítjuk.
a
● Ezt a receptet más, zamatos gyümölccsel is elkészíthetjük.
● Csokiöntettel is díszíthetjük.
● Ehhez a recepthez és a tálaláshoz jól jöhetnek különböző konyhai kellékek. Válogass az Életforma Shopban!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!
Hozzászólás zárolva.