Facebook hozzászólás
223

Egy igazi tavaszi recept húsimádóknak

A tavasz első napjaiban még nélkülözzük azokat a finom, friss zöldségeket, amelyek néhány hét múlva már színt visznek az életünkbe, de addig sem kell nélkülöznünk a tavaszi ízeket. Következő receptünk gyorsan és könnyen elkészíthető, nem fogja megbánni, ha kipróbálja!

Zöldséges tavaszi csirkecomb

Hozzávalók:

6 csirkecomb,

20-20 deka sárgarépa,

karalábé,

zeller,

gomba,

kelbimbó,

15 deka petrezselyemgyökér,

1 zöldpaprika,

3 szál újhagyma,

8 deka vaj,

1 csomag friss, finomra vágott petrezselyemzöld,

majoránna,

kömény,

só és bors ízlés szerint.

Elkészítése: a csirkecombokat sózzuk, és beszórjuk a fűszerekkel. A megtisztított zöldségeket felkockázzuk, majd összekeverjük a felszeletelt újhagymával és a felaprított petrezselyemmel. A zöldség felét az előző este beáztatott római tálba helyezzük, picit sózzuk, és rárakjuk a fűszeres combokat, majd a feldarabolt vajat is rászórjuk. Befedjük a zöldkeverék másik – szintén enyhén sózott – részével, és lefedve közepes lángon körülbelül 40 percig sütjük.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Rehabilitáció és egészségmegőrzés Hévízen

A kor előrehaladtával jelentkező mozgásszervi problémák az életminőség jelentős romlását okozhatják, különösen, ha…

7 dolog, ami télen is kiváló kerti elfoglaltság lehet

Ahogy beköszönt a tél, sokan hajlamosak elfeledkezni a kert nyújtotta lehetőségekről, pedig ilyenkor is rengeteg…
1 / 3 462

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!