Egy igazi ínyencfalat – Borjúsült carpaccio
Szereti a borjúból készült ételeket? Akkor most Önnek ajánljuk ezt az egyszerű, ám mégis különleges finomságot. Akár az ünnepi asztalra is kerülhet. Ízleni fog!
Borjúsült carpaccio Hozzávalók: 30 deka borjúsült, 8 evőkanál borjúhúsleves, 2 evőkanál balzsamecet, 3 evőkanál olívaolaj, 2 kávéskanál méz, 1 nagy alma, só, durvára őrölt vörös bors.
Elkészítése: A borjúsültet nagyon vékony szeletekre felvágjuk, és egyenletesen elosztjuk a tányérokon. A borjúlevest a mézzel felmelegítjük, hozzáadjuk az olíva olajat, és jól kikeverjük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A meghámozott almát kockára vágjuk, belekeverjük a mártásba, és a carpacción elosztjuk.
A cikk a Konyha & Fürdő Piac magazin 2008. december- 2009. januári számában jelent meg.
Hozzászólás zárolva.