Facebook hozzászólás
1 319

PULYKASONKÁT A PIKNIKKOSÁRBA!

Fokhagymás-római köményes fasírtgolyó ropi spiccen

Itt a nyár, ilyenkor még a megrögzött otthonülők is a szabadba kívánkoznak. Kirándulás helyett vagy mellett élvezhetjük a szabadtéri étkezés örömeit. Terítsünk plédet, pakoljunk hűtőtáskákba és ha az időjárás engedi, irány a rét! Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya szerint: egy jó piknikezés némi előrelátást igényel. Ugyan kinek van kedve a békés szemlélődés helyett azon bosszankodni, hogy valami otthon maradt? Nem érdekes! A fontos, ami a piknikkosárban lapul!

Fasírtgolyó ropipálcán, Kép: Gallicoop
Kép: Gallicoop

Hozzávalók 4 piknikezőnek:

Elkészítés:

A húst jól összedolgozzuk az áttört fokhagymával, fűszerekkel. Diónyi gombócokat formázunk belőle, és forró olajban vagy kókuszzsírban kisütjük. Ropit szúrunk a golyókba, és már kész is a kézreálló, könnyű fogás! Ez nem varázslat! Ez „csak” nagyon fini! Jó étvágyat!

Olívakrémmel töltött pulykamellrolád

Olívakrémmel töltött pulykamellroládunk, Kép: gallicoop
Kép: allicoop

Nem árt a mediterrán konyha trükkjeit is bevetni, ha fogyókúrázni szeretnénk. A pulyka pedig kifejezetten alkalmas a karcsúsító menü összeállítására. A kettő házassága biztos sikert jelent, főként, ha a napi menetrendbe beépíted a sétát, a kerékpározást, az úszást, egyszóval kezdjünk aktívabban mozogni! 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!