Hozzávalók:
- 60 dkg zöldbab
- 3 dkg zsír
- 3 dkg liszt
- 1 ek reszelt salotta lilahagyma
- 1 ek tejföl
- paprika
- 1 cs petrezselyem
- ecet
- csipetnyi cukor
- só
Elkészítés:
Tisztítás és szálkátlanítás után kb. másfél centis darabokra vágom a zöldbabot. Másfél liter sós vízben puhára főzöm, majd paprikás hagymás rántást adok hozzá. Még 10 percig főzöm. Ecettel, sóval, cukorral, petrezselyem zöldjével ízesítem, végül tálaláskor tejfölt adok hozzá. Tetejét apróra vágott petrezselyemmel díszítem.
Jó étvágyat a nyár minden ízéhez!
Zöldbab vegán Alfredo szószban szarvacska tésztával
Az Alfredo szószos tészta egy olyan étel, amelyet, ha Olaszországban járunk, szinte biztosan megkóstolunk, akkor is, ha kevés a pénzünk, spórolnunk kell, akkor is, ha dúskálunk a pénzben. Szinte mindenki szereti.
Hozzászólás zárolva.