A Konyha&Fürdő sok-sok képpel számos ötletet ad ahhoz, miként lehet megújítani és személyessé tenni – akár apróságokkal is – a konyhát vagy a fürdőt, s hogy hogyan lehet jól kihasználni minden rendelkezésünkre álló helyet. Bemutatunk két kis fürdőszobát és egy nagyobb konyhát, sok leleménnyel és egyéni megoldásokkal. Körbejártuk, miként csökkenthető a fűtésszámla, s megnéztük, hogyan tehető energiatakarékossá a konyha a készülékek okos használatával és sok apró trükkel, amivel szintén sokat spórolhatunk.
A kalóriákkal is takarékosan bántunk: a Házi Séf mellékletben 13 könnyű zöldség- és halrecept – például parajjal rakott burgonya kecskesajttal vagy tonhal kék lagúna módra – található, természetesen fotóval együtt. A wellnessétrendet kedvelők pedig megismerhetik az újra felfedezett gránátalma, csicsóka és medvehagyma, valamint a sokoldalú olíva egészségre gyakorolt kedvező hatásait. Végül – a spórolásról kicsit megfeledkezve – összegyűjtöttük az otthoni wellnesshez sokak által vágyott házi medence építéséhez szükséges tudnivalókat. Mindezek mellett még sok hír és képes újdonság várja a Konyha&Fürdő olvasóit.Lapozzon bele a digitális Konyha&Fürdő legújabb tavaszi számába,
rendelje meg, vagy fizessen elő Print változatára.
rendelje meg, vagy fizessen elő Print változatára.