Hozzávalók:
Jég:
- 1 tálca jég (16 kocka)
- 200 gramm tonik
- 32 borókabogyó (jégkockánként 2)
Tonik:
- Tonik
- 1 eszpresszó
- 50 gramm gyömbér
Elkészítés:
Jég (24 órával fogyasztás előtt elkészítendő): Az összezúzott borókabogyókat forrald fel a tonikkal. Öntsd a tonikot a jégtálcába, és minden kockába tégy 2 borókabogyót. Tartsd a mélyhűtőben 24 órán keresztül.
Tonik: Helyezz egy 320 milliliteres pohárba 6-7 jégkockát. Vágj 3 vékony szelet gyömbért. Önts 250 ml tonikot a pohárba. Készíts egy „ristretto” eszpresszót (kb. 25 ml), és öntsd rá a tonikra. Egészségedre!
Ez a világ legnagyobb repülő étterme! Kóstolj bele!
Évente több mint 100 millió fogást szolgálnak fel az Emirates First, Business és Economy osztályain, minden egyes fogás esetében különös figyelmet fordítva a részletekre. A világ legnagyobb repülő éttermeként a légitársaság 6 kontinens 144 városába utazó több mint 55 millió utasának kínál a különböző desztinációk ihlette kulináris fogásokat. Az Emirates évi 1 milliárd dollárt fektet a vendéglátásba, valamint 1 200 dubaji szakáccsal napi 24 órán át üzemelő konyhát működtet, amelynek köszönhetően naponta 590 járat utasának kínál ízelítőt a célországok gasztronómiájából.