Hozzávalók:
- 10 dkg juhtúró
- 10 dkg túró
- 10 dkg vaj
- 10 dkg krémsajt
- 2-3 gerezd fokhagyma
- fehér bors ízlés szerint
Elkészítés:
Nincs trükk, nincs varázslat, az egészet jól keverd össze, majd tedd a hűtőbe, hogy picit összeérjen az íze. Pirítóssal a legfinomabb! Adj hozzá egy finom sört, és teljes lesz az ízharmónia! Jó étvágyat!
Villámgyors sós ropogtatni való
Nem kell feltétlenül bonyolultnak lennie egy ropogtatni valónak, amit a barátaink elé szeretnénk tenni egy sörözés, borozás alkalmával. Ebben a receptben zsírt használunk, ami talán manapság meglepő, de higgyétek el, segíteni fog hosszan frissen tartani a sós rudat. Nem mintha erre olyan nagy szükség lenne, hisz pillanatok alatt el fog fogyni.