- 1 kg csirkeszárny
 - 1 kiskanál só
 - 1 kiskanál őrölt bors
 - 2 evőkanál liszt
 - 1 deci szójaszósz
 - 1 kanál cukor
 - 1 kanál méz
 - 1 kanál szezámmag
 
Elkészítés:
A csirkeszárnyakról levágjuk a felső részt. Mélyebb serpenyőben olajat öntünk (annyit hogy a húst ellepje) Só, bors, liszt keverékében belehempergetjük a húsokat(először a csontos részt, és a következő túrában a "combosabb" felső részt, majd ropogósra sütjük. Teflon serpenyőben összefőzzük a szójaszósz felét, a fele cukrot, a mézet, a szezámmagot és az első túra (csontos rész) sült húst beletesszük. Pár perc múlva megfordítjuk, mikor beszívta a szószt, levesszük a tűzről. Ugyanezt a folyamatot elvégezzük a felső részekkel is. Főt rizzsel vagy krumplipürével tálaljuk.
Nagyon pikáns grillezett káposztasalátát is adhatunk hozzá!