Életforma.hu


Batyuban sült camembert

Batyuban sült camembert 

Gyors vacsora, vagy beszélgetős-mártogatós-kenegetős. Nem kell hozzá csúcs francia sajt, mert az ízeket fokozzuk a fűszerezéssel. Tehetünk rá pár csepp vörösbort, ízesített olívaolajat, fokhagymakrémet, vagy balzsamecet-sűrítményt is. A lehetőségek korlátlanok, egyedi ízesítéssel pompás vendégvárós ételt készíthetünk, és pár perc alatt elkészülhet - állítja Somogyi Zoltán Max.
Szalonnás, újhagymás, sajtos nokedli

Szalonnás, újhagymás, sajtos nokedli 

Mi lehet egyszerűbb egy pofonnál, akarom mondani, egy nokedlinél? Ha azt gondolod, hogy az egyszerű galuskából nem lehet csábító vacsorát varázsolni, tévedsz!
Fűszeres camembert-rel töltött táska

Fűszeres camembert-rel töltött táska 

Szeretem a camembert sajtot, minden formában. Ezt a franciás beütésű, pillekönnyű tésztát egyszerűen imádom. Nagyon gyorsan elkészíthető, és jól variálható étel.
Obatzter, a bajorok csemegéje

Obatzter, a bajorok csemegéje 

Igazán csak egyetlen egy baj van vele. Na jó, kettő. Az egyik, hogy súlyosan rá lehet szokni, a másik, hogy nem lehet belőle eleget készíteni, mert mindig az utolsó cseppig elfogy. Körülbelül tíz perc alatt. Kiváló sörkorcsolya, de egy ráérős reggelire is alkalmas, húsvét táján vendégvárónak is remek, egyszóval kifogástalan recept.