Hozzávalók:
1-1 camembert sajt, legalább 125 g-os, (személyenként)
zöld fűszerek (szárított petrezselyem, oregánó, bazsalikom, provanszi keverék...)
só
bors
növényi olaj
a tálaláshoz:
bagett
pirított kenyér szeletek, grissini, kétszersült...
Elkészítés:
Egy éles késsel bevágom a sajt tetejét, meghintem sóval, borssal, zöld fűszerrel és egy kis olajjal. Helyes kis batyut formázok belőle, és meleg sütőben, 200 C-on, 10-12 percet sütöm. Ehetjük a fóliából, vagy ha ügyesek vagyunk, akkor kiboríthatjuk egy tányérra.
Jó étvágyat kíván hozzá: Max
Így kell felültetni egy csirkét
Ezt az ételt, ha jól emlékszem, egy dél-amerikai főzős műsorból vettem, csak átalakítottam – írja Max. A lényege, hogy a sülés közben a felszálló sörös-fűszeres gőzben puhul a husika. Bátran állíthatom, hogy jó módszer.