Életforma.hu


Pikáns és omlós csirkeszárnyak

Pikáns és omlós csirkeszárnyak 

Íme egy fogás, amely a gyorséttermek egyik legkedveltebbjei közé tartozik, holott otthon is könnyedén elkészíthető. Megfelelő fűszerezéssel ugyanolyan, ha nem jobb lesz az eredmény!
Nagyon dögös csirkeszárnyak - videoval

Nagyon dögös csirkeszárnyak - videoval 

Új internetes gasztro csatorna indult Inner Taste elnevezéssel. Az alkotók legfőbb célja, hogy ne csak recepteket, hanem számos konyhai trükköt is megosszanak velünk. Követőiket bevezetik az otthoni körülmények között elérhető főző metódusok, praktikák, ízesítési eljárások, alapanyag választások és gasztro-mítoszok logikai összefüggéseibe.
Veszélyesen ropogós chilis csirkeszárnyak

Veszélyesen ropogós chilis csirkeszárnyak 

Ezzel a recepttel táplálni kívánom a csirkeszárny-roppanás iránti elköteleződésedet. Annak ellenére, hogy a bő olajban sütéssel bátran elengedheted a napi kalória szükségletedet, ez az étel garantáltan mosolyt csal majd az arcodra. Az Inner Taste receptje annyira ínycsiklandó, hogy, amikor írom, már korog a gyomrom! Ráadásul, akik ismernek, tudják, hogy a csirkeszárnyért elmennék a világ végére is. Ha jól figyeltek, hamarosan egy kisfilmben is bemutatom a bámulatos tudományt!
Buffalo csirkeszárnyak

Buffalo csirkeszárnyak 

A csirkeszárnyakat ne becsüljük le, igenis potenciális vendégváró készíthető belőle. Készítsünk Buffalo csirkeszárnyakat, imádni fogja mindenki.

Csirkeszárny kagylómártásban 

Nálam a csirkeszárny mindig nyerő, bárhogyan is legyen elkészítve. Ezt a receptet már akkor imádtam, amikor még nem is jártam a Távol-Keleten. Vonzalmam a kagylómártásos csirkeszárnyhoz onnantól csak nőtt. Ez a fogást a kínai konyhaművészetben az előételek között szolgálják fel. Pálcikát nem használnak, kézzel eszik. Csirkét egyébként is lehet kézzel enni!
Buffalo csirkeszárny

Buffalo csirkeszárny 

Annak, aki szereti a csirkeszárnyat ezt meg kell kóstolnia. Legjobb kézzel enni, hogy utána megnyalhasuk mind a tíz ujjunkat. Az igazi trükkje ugyanis a szósz, amivel az egyszerűen lesütött szárnyakat megbolondítjuk.