Csülök cikkek

Csülök Pékné módra
Íme egy olyan étel, amelyet nem lehet egy óra alatt összehozni, ám vitathatatlan, hogy megéri fáradozni vele. Többféle változat is ismert az elkészítését illetően, mi most egy barna sörrel meglocsolt verziót ajánlunk. Lehet, hogy ez lesz a hétvégi ebéd?

Barna sörben párolt csülök
Jellemzően ünnepi étel, de megállja a helyét egy vasárnapi ebédnél is. Jól illik hozzá a knédli vagy a szalvétagombóc, de egy szelet puha, fehér kenyérrel is vállalható. Cseh szomszédaink kedvence, nem véletlenül!

500-as csülökrekord Dunaferr módra
Fantasztikus, soha nem látott hidegtál készült a dunaújvárosi Vasas- és Kohásznapra. A siker nem volt kétséges, hisz Fásy Ádám személyesen irányította a munkálatokat. Az egésznapos buli alatt még a gyárat is megnézhették az érdeklődők!

Csülkös babgulyás bográcsban
Van az úgy, hogy a klasszikus blogbejegyzés helyett többet ad egy videó, úgyhogy a hosszas leírás helyett íme az elkészítés rövid menete, ahogy Zoltán készíti a babgulyást.

Édes, csípős báránycsülök lassan sütve, citromos, mákos tagliatellével
Ez aztán az izgalmas, szokatlan recept! Sajnos báránycsülökhöz ritkán jutunk hozzá, de ha esetleg mégis szert teszünk rá, ezzel az eljárással, amit Györgyi ír, biztosan nagyon finom lesz.

Ropogósra sült csülkök fehér boros káposztával
Hát azt nem mondhatjuk, hogy igazi könnyű tavaszi fogásról van szó, azt viszont igen, hogy nagyon finom. Az ilyen étkeknél nem véletlen a fűszerezés, mert a sok kömény és babérlevél sokat segít az emésztésben. Így biztos, hogy nem fekszi meg a gyomrodat…