Húsos szalonna cikkek

Nem hétköznapi hentestokány
Attól nem hétköznapi, hogy nem én készítettem, hanem a barátnőm. Mellesleg, remekül és nagyon praktikusan főz! Ráadásul ilyen hűvösben kifejezetten jól esik az ember lelkének ez a melegség, szaftos, finomság! Egy óra alatt kész az egész, és másnap csak melegíteni kell!

Paprikás krumpli füstölt kolbásszal
Valami gyorsat és jót szerettem volna készíteni valamelyik nap, így gondoltam ki a paprikás krumplit. Kivettem a hűtőből a kolbászt, és akkor fedeztem fel, hogy a csomagolópapíron remek recepteket olvashatok. Rögtön belei is szerettem! Fogadjátok szeretettel a Kamra Java receptjét, és meglátjátok, Titeket is elvarázsol a kamra füstölt kolbásza!

Maultaschen, avagy a sváb konyha raviólija
Gomba- vagy hagymaszósszal, krumplisalátával, tepsiben sajttal megsütve vagy levesbetétnek - egyformán remek a sváb konyha remekműve. Erre is igaz, hogy ahány család, annyiféle módon készítik. Legutóbb Stuttgartban, a ROTO-konferencia séfje készítette el nekünk. Megsúgta, hogy szerinte borjúhúsból a legfinomabb, de vannak, akik a csirkés vagy a zöldséges variációra esküdnek! Én burgonyasalátával és gombaszósszal kaptam! Isteni volt!