Életforma.hu


Nem hétköznapi hentestokány

Nem hétköznapi hentestokány 

Attól nem hétköznapi, hogy nem én készítettem, hanem a barátnőm. Mellesleg, remekül és nagyon praktikusan főz! Ráadásul ilyen hűvösben kifejezetten jól esik az ember lelkének ez a melegség, szaftos, finomság! Egy óra alatt kész az egész, és másnap csak melegíteni kell!
Paprikás krumpli füstölt kolbásszal

Paprikás krumpli füstölt kolbásszal 

Valami gyorsat és jót szerettem volna készíteni valamelyik nap, így gondoltam ki a paprikás krumplit. Kivettem a hűtőből a kolbászt, és akkor fedeztem fel, hogy a csomagolópapíron remek recepteket olvashatok. Rögtön belei is szerettem! Fogadjátok szeretettel a Kamra Java receptjét, és meglátjátok, Titeket is elvarázsol a kamra füstölt kolbásza!
Maultaschen, avagy a sváb konyha raviólija

Maultaschen, avagy a sváb konyha raviólija 

Gomba- vagy hagymaszósszal, krumplisalátával, tepsiben sajttal megsütve vagy levesbetétnek - egyformán remek a sváb konyha remekműve. Erre is igaz, hogy ahány család, annyiféle módon készítik. Legutóbb Stuttgartban, a ROTO-konferencia séfje készítette el nekünk. Megsúgta, hogy szerinte borjúhúsból a legfinomabb, de vannak, akik a csirkés vagy a zöldséges variációra esküdnek! Én burgonyasalátával és gombaszósszal kaptam! Isteni volt!