Jegeskávé cikkek

Hűsítő tippek kávéimádóknak a kánikula idejére
Itt az idő, hogy elkészítsd otthon a tökéletes jegeskávét!

Osztályelső jegeskávé
Igényel némi előkészületet, türelmet és merészséget a tökéletes jegeskávé elkészítése, az eredmény azonban megéri a fáradozást. Az ismert nemzetközi kávéházlánc most megoszt pár apró trükköt arról, hogyan készíthetünk különleges kávés frissítőt, válaszul a nyári hőségre.

Illatos-aromás jegeskávé
A rántotthús wokban bloggere, Szilágyi Balázs nyerte a Nespresso facebook oldalán indított kávépárbajt. A júliusban 8 gasztroblogger meghívásával indult megmérettetésen a versenyzőknek új, izgalmas kávérecepteket kellett alkotniuk.

Nyári kávét kánikulában!
Kávéfogyasztási szokásaink meglehetősen sokat változtak az elmúlt években. A gyorsan felhörpintett eszpresszó és a töretlen népszerűségnek örvendő cappuccino mellett egyre többféle kávéital nyer polgárjogot a kávézókban, közöttük a különféle nyári jegeskávé-variációk.

Van, aki forrón szereti ... de hidegen is tökéletes!
A kihűlt kávé nem éppen élvezetes. Elveszti csáberejét, a krém összeesik, az aromákkal teli párolgó illat elillan: nem szívesen fogyasztjuk. Kivéve, ha éppen a meleg ellen alakítjuk hűsítő, finom nedűvé. Ez esetben egzotikus fűszerekkel, csokival-mogyoróval és gyümölcsökkel is gazdagíthatjuk az aroma-őrző kapszulákba rejtett prémium őrlemény zamatát. Így aztán a bágyadt kánikulában ugyanúgy lehet kedvelt minőségi kávémárkánk a hűsítő társunk.