Életforma.hu


Gombás túró kápiába töltve

Gombás túró kápiába töltve 

Számtatalan őrültséget követett már el a túróval, illetve a körözettel az őrültön jó ételek varázslója, Steffel Csaba. Szerinte ehhez nem kell más, mint fantázia, bátorság, na meg jó étvágy! Nézzetek a képre, és minden világs lesz!   
Mexikói csirkeragu újkrumplival

Mexikói csirkeragu újkrumplival 

Csirke és kukorica, avagy Van aki forrón szereti, és van aki nem. Erről nincs nincs mit mondani... Meleg van, nagyon meleg... És mi lesz itt még nyáron! llyenkor a magamfajta ember nem kívánhat mást, mint egy kis mexikóit, aminél az sem baj, ha most épp nem csípős. Azért egy ici-picit lehet az - mondja el nekünk Steffel Csaba.
Pikáns paprikakrémes tagliatelle szűzérmével

Pikáns paprikakrémes tagliatelle szűzérmével 

A szűzérme nemes alapanyag, nem is olcsó, érdemes vele úgy bánni, hogy valami kényeztetően finom étel jöjjön létre belőle. Gayer Taubert Szilvia receptjénél ez teljesülni látszik.