Magyar recept cikkek

Hétvezér tokány
Húsimádók figyelem! Ennek a különleges tokánynak az a titka, hogy legalább háromféle hús szükséges az elkészítéséhez. Meg persze ezenkívül még egy csomó minden más is.

Mágnás palacsinta
Kevésbé híres, mint a Gundel palacsinta, de legalább annyira finom. Ennek a rakott palacsintának a tésztája némi átmenetet képez a mi hagyományos palacsintánk és az amerikai változat között. Mindenképpen érdemes kipróbálni.

Vörösboros pörkölt dödöllével
Igazi magyar pörkölt igazi magyar körítéssel. Bár sem a pörkölt, sem a tájjellegű magyar fogás, a dödölle sem tartozik a könnyű ételek közé, de azért a hűvösbe forduló őszök meg télen nyugodtan az asztalra kerülhet. Igen mutatós is, így akár ünnepi specialitásként is tálalhatjuk.