Életforma.hu


Szárnyát vagy combját?

Szárnyát vagy combját? 

Amikor étterembe készülünk, csak a legritkább esetben jelenik meg lelki szemeink előtt egy elegáns szálloda étterme. Pedig számtalan érv szól e meghatározó gasztronómiai műhelyek mellett. A szállodai vendéglátó egységeknek sok előítélettel kell megküzdeniük, annak ellenére, hogy kínálatukat mindig a legújabb nemzetközi gasztronómiai trendek alapján állítják össze a legszélesebb tapasztalatokkal rendelkező, kitűnő séfek.  
A legjobb karácsonyi menüsor

A legjobb karácsonyi menüsor 

Sok szeretettel ajánljuk figyelmükbe ezt a válogatást, amelyet neves éttermek séfjeinek a Konyha & Fürdő számára komponált ünnepi menüsoraiból és saját receptgyűjteményünkből állítottunk össze.
Flamand sörös marharagu

Flamand sörös marharagu 

A Soproni megszervezte első Sörvacsoráját, hogy bemutassa a sörrel foglalkozó bloggerek számára a megújult Soproni Meggy- és Szilva Démont.  Az eseményen egy sörmester mesélt a barnasörök világáról, a megújult limitált kiadású sörökről és utána a bloggerek csapatokban főztek négyfogásos téli menüsort – mindegyik ételt az új Soproni Démonokkal ízesítve.
Gyümölcsös étel receptek, képekkel

Gyümölcsös étel receptek, képekkel 

A nyár az egészséges és finom gyümölcsök szezonja. Miért ne lehetne egy teljes menüt összeállítani, amiben előételtől a desszertig mindenhol a gyümölcsöké a főszerep?
Brokkoli krémleves mandulával, Sajtos csirkemell, Lepény

Brokkoli krémleves mandulával, Sajtos csirkemell, Lepény 

Könnyen beszerezhető alapanyagokból és fűszerekből,gyorsan és egyszerűen elkészíthető a mai menü. Íme a -brokkoli krémleves mandulával,a sajtos csirkemell és desszertként egy gyors almás lepény receptje:
Hús nélküli, különlegesen finom menüsor a tavasz jegyében

Hús nélküli, különlegesen finom menüsor a tavasz jegyében 

Vegetáriánis menüsor a tavasz jegyében. Hús nélküli, változatos ételeket kínálunk. Az elő- és főételek a Kárpátia étterem, a desszert a K+K Hotel Opera konyháján készültek.