Menüsor cikkek

Szárnyát vagy combját?
Amikor étterembe készülünk, csak a legritkább esetben jelenik meg lelki szemeink előtt egy elegáns szálloda étterme. Pedig számtalan érv szól e meghatározó gasztronómiai műhelyek mellett. A szállodai vendéglátó egységeknek sok előítélettel kell megküzdeniük, annak ellenére, hogy kínálatukat mindig a legújabb nemzetközi gasztronómiai trendek alapján állítják össze a legszélesebb tapasztalatokkal rendelkező, kitűnő séfek.

A legjobb karácsonyi menüsor
Sok szeretettel ajánljuk figyelmükbe ezt a válogatást, amelyet neves éttermek séfjeinek a Konyha & Fürdő számára komponált ünnepi menüsoraiból és saját receptgyűjteményünkből állítottunk össze.

Flamand sörös marharagu
A Soproni megszervezte első Sörvacsoráját, hogy bemutassa a sörrel foglalkozó bloggerek számára a megújult Soproni Meggy- és Szilva Démont. Az eseményen egy sörmester mesélt a barnasörök világáról, a megújult limitált kiadású sörökről és utána a bloggerek csapatokban főztek négyfogásos téli menüsort – mindegyik ételt az új Soproni Démonokkal ízesítve.

Gyümölcsös étel receptek, képekkel
A nyár az egészséges és finom gyümölcsök szezonja. Miért ne lehetne egy teljes menüt összeállítani, amiben előételtől a desszertig mindenhol a gyümölcsöké a főszerep?

Brokkoli krémleves mandulával, Sajtos csirkemell, Lepény
Könnyen beszerezhető alapanyagokból és fűszerekből,gyorsan és egyszerűen elkészíthető a mai menü. Íme a -brokkoli krémleves mandulával,a sajtos csirkemell és desszertként egy gyors almás lepény receptje:

Hús nélküli, különlegesen finom menüsor a tavasz jegyében
Vegetáriánis menüsor a tavasz jegyében. Hús nélküli, változatos ételeket kínálunk. Az elő- és főételek a Kárpátia étterem, a desszert a K+K Hotel Opera konyháján készültek.