Életforma.hu


A nyár íze: a kovászos uborka

A nyár íze: a kovászos uborka 

Minden évszaknak megvan a maga jellegzetes étele, ami a magyar családok asztalán gyakran előfordul. Ha nyár, akkor ez a "koviubi", egy fantasztikus savanyúság, hűsítő csemege a kánikulában. Lássuk, miért szeretjük annyira és mi elkészítésének titka.
Tök és sajt, avagy nemcsak az időt töltöm…

Tök és sajt, avagy nemcsak az időt töltöm… 

Szóval, tökölünk tovább kérem szépen... Ma hasznosan és finoman akartam tölteni az időt, és „asszem” sikerült. Steffel Csaba úgy véli napközben jól használt ki minden percet, este pedig finoman megkoronázta mindezt. Nézzük!
Olaszos gyöngytyúkom a nyárra

Olaszos gyöngytyúkom a nyárra 

Mindig különleges falat a gyöngytyúk. Kicsit száraz a húsa, ezért a szüleim kifejezetten úgy szeretik, ha egy kis pikáns szaft vagy szósz kíséri. Ez a klasszikus, olaszos változat bátran variálható, és ők egyszerűen imádják. Most már új krumplival találtam, mert már annyira vágytak rá! ... De hiszen, itt a nyár!!!
Niki grillpartija

Niki grillpartija 

Továbbra is ontják kollégáim a jobbnál jobb recepteket! Még a kiadó legifjabbja is meglepett egy szenzációs nyári recepttel! Csak annyit mondok: amiben ennyi zöldség van, az csak csodálatos lehet! Fogadjátok nagy szeretettel konferencia asszisztensünk, Kemény Nikolett receptjét! Nagyon büszkék vagyunk rá!