Partifalat cikkek

Coxinha (brazil csirkés krokett) kétféle mártogatóssal
A coxinha a brazilok egyik nagyon kedvelt eledele, és ezen egyáltalán nem csodálkozunk. Neve szó szerinti fordításban "kis combot" jelent, ami nyilvánvalóan az étel csirkecombhoz való hasonlatosságára utal. A recept olyan izgalmas és egyszerű, hogy még ma kipróbáljuk!

Fetakrémes kanapé
Nem, nem arról van szó, hogy valamelyik gyerek összekente a kanapét fetával. Kanapénak hívják az apró szendvicsek alapját, lehet akár kréker keksz, akár direkt erre a célra sütött kenyér.

St. Galleni csirkemáj, a tökéletes vendégváró
Gyors vendégváró ötletnek remek lehet egy finom, baconnel tekert sült csirkemáj, azaz a St. Galleni csirkemáj. Tényleg gyorsan elkészül és partifalatnak is remek, mert csak apró falatokról van szó. Kiegészíthető többféle salátával.

Virslis partifalatkák
Ha virslit használunk a konyhában, legyen szó bármilyen ételről, lehetőség szerint törekedjünk arra, hogy a lehető legjobb minőségűt válasszuk. Érdemes mindig elolvasni a csomagoláson található információkat, nagyon hasznosak.

Juhtúrós pogácsa, ami percek alatt elfogy
Ne legyenek illúzióink: ez a pogácsa amilyen gyorsan készül, pont olyan gyorsan fogy is el. Raktározni belőle nem érdemes, is nem is lehet. Ebből az adagból elég becsületes mennyiség lesz.